Política de privacitat

 

Responsable

El responsable del tractament de les dades recollides per mitjà d’aquest lloc web és: CERTO CHE SI PUÒ, S.L.

NOM. (d’aquí en endavant, “Nonna Flo Ristorante”).

Domicili social: Plaça Sant Pere, 9, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona.

E-mail: desideriofrancesco2@gmail.com

Telèfon: (+34) 972 82 08 03 

 

Finalitat

Les dades personals de l’usuari d’aquest lloc web es tractaran per les següents finalitats:

F.1: Atendre a les sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins a haver donat resposta a la sol·licitud d’informació o consulta.

F.2: Mantenit intormat al usuari, inclús per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de Nonna Flo Ristorante. Les dates tractades  amb aquesta finalitat es conservarán fins el moment en què l’Usuari retiri el seu consentiment donar per la recepció de aquestes comunicacions. Si el usuari no consenteix el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat, haurá de marcar la casella habilitada a tal efecte en el lloc web.

F.3: En cas d’utilitzar la secció “treballa amb nosaltres”, les dades facilitades per l’Usuari es tractaran per atendre la seva sol·licitud de feina i, en el seu cas, permetre’l optar a un lloc de treball a Nonna Flo Ristorante. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’Usuari revoqui el seu consentiment.

F.4: En cas d’introduir dades personals en el Chatbot implementat en el lloc web, aquests seran tractats per proporcionar-li la informació o continguts sol·licitats. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins a donar resposta a les seves peticions.

F.5: Possibilitar la participació de l’usuari en les activitats proposades en el lloc web, així com la descarrega de continguts gratuïts oferits en el mateix lloc. En aquest cas, Nonna Flo Ristorante també utilitzarà les dades de l’usuari per mantenir-lo informat, inclús per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de Nonna Flo Ristorante i els de terceres empreses exclusivament pertinents als sectors de l’activitat de tèxtil, moda, oci i espectacles, esports, alimentació i begudes, estètica i salut personal, telecomunicacions, financers, assegurances, viatges, immobiliari, construcció, formació, gran consum, automoció, seguretat, energia, aigua i ONGs. De la mateixa manera, Nonna Flo Ristorante podrà comunicar les dades personals de l’usuari a terceres empreses pertinents als sectors de l’activitat abans indicades, amb la finalitat que aquestes puguin remetre comunicacions comercials, inclús per mitjans electrònics, relatives als seus productes, serveis i novetats. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’usuari revoqui el seu consentiment.